زمان جاری : چهارشنبه 13 تیر 1403 - 4:50 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

تعداد بازدید 447
نویسنده پیام
gamer-9013
آنلاین

ارسال‌ها : 30
عضویت: 2 /12 /1392
محل زندگی: mashhad
شناسه یاهو: http://daneshju-club.com/images/mood/Mehrabon.gif
تشکرها : 4
تشکر شده : 14
دستور پخت کیک وانیلی

دستور پخت کیک وانیلیتصویر: http://www.1doost.com/Files/Posts/Thumbs/77/4003.jpg کیک وانیلی یکی از ساده ترین انواع کیک بوده که در عین حال طرفداران زیادی به خصوص در بین بچه ها دارد. مواد لازم برای 8 نفر:

[*]تخم مرغ (5 عدد)

[*]آرد (دو پیمانه سر پر)

[*]شکر (یک پیمانه سر خالی)

[*]شیر (یک پیمانه)

[*]روغن مایع (یک پیمانه سر خالی)

[*]وانیل (یک قاشق چای خوری)

[*]بکینگ پودر (دو قاشق مربا خوری)

[*]پودر کاکائو (دو قاشق غذا خوری)

طرز تهیه:قبل از آماده کردن مایه کیک، فر را روشن کنید تا همزمان با تهیه مایه، داغ شود.

[*]تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب مخلوط کنید به طوری که مایع کاملا سفید و غلیظ شود (حداقل 10 دقیقه برای این کار زمان لازم است). توجه داشته باشید که هر چه تخم مرغ و شکر را بیشتر بزنید، کیک بیشتر پف می کند.

[*]شیر، روغن مایع، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید (خیلی کم فقط به طوری که غلظت مایع یکنواخت شود).

[*]آرد را اضافه کنید و باز فقط تا حدی هم بزنید که آرد در مایع حل شده و به صورت گلوله های باز نشده باقی نماند. (هم زدن بیش از حد آرد موجب پف نکردن و عدم حالت اسفنجی کیک می شود)

[*]به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن مایع کف ظرف قالب ریخته و با قلموی شیرینی پزی کف و لبه های ظرف را چرب کنید. (می توانید از قلموهای موجود در بازار برای آشپزی استفاده کنید و اگر قلمو در دسترس ندارید، از پشت قاشق برای مالیدن روغن به کف و لبه های ظرف استفاده کنید.) بهتر است برای دفعات اول پخت کیک که هنوز در مورد زمان پخت مهارت ندارید از ظرف های بزرگ پیرکس به عنوان قالب استفاده کنید تا بتوانید کف ظرف را از بیرون ببینید و از سوختن ته کیک جلوگیری کنید.

[*]سه چهارم مایه را داخل ظرف چرب شده بریزید.

[*]پودر کاکائو را با یک چهارم باقی مانده مایه مخلوط کنید تا کاملا قهوه ای رنگ شود. سپس مایه شکلاتی را به عنوان تزئین روی مایه سفید رنگ داخل قالب بریزید.

[*]ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه روی طبقه وسط فر با دمای بالا (حدود 210 تا 230 درجه) قرار دهید.

[*]پس از این مدت و زمانی که مایه کیک داخل قالب کمی پف کرد، فر را کم کنید (حدود 120 درجه) و مدت 20 دقیقه دیگر در این حالت نگه دارید تا کیک مغز پخت شود.

[*]پس از پخته شدن کامل کیک، گریل فر را به مدت دو دقیقه روشن کنید تا روی کیک نیز پخته شود. (معمولا یک روش مناسب برای اطمینان از مغزپخت شدن کیک، فرو کردن چوب کبریت داخل کیک است، اگر هنگام بیرون آوردن چوب کبریت، مایع خام کیک به آن نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است.)

[*]کیک را بیرون آورده و برش دهید.

[*]در صورت تمایل از روکش خامه ای یا شکلاتی استفاده کنید.



امضا کاربر
ღ♥ღ😉♋ گیمر9013 ♋😉ღ♥ღ
شنبه 20 اردیبهشت 1393 - 01:24
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از gamer-9013 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: persia & downloder & ali201 &

پاسخ ها

downloder
آفلاین



ارسال‌ها : 1
عضویت: 13 /6 /1393
تشکرها : 1
پاسخ : 1 RE دستور پخت کیک وانیلی

مرسی

من عاشق کیکم

پنجشنبه 13 شهریور 1393 - 14:53
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر

برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :